Tarieven

Tarieven

Bij CK Advies & Administratie laat u uw boekhouding voor een vaste prijs verzorgen, of u kiest voor dienstverlening op basis van een uurtarief.

ONTZORGEN

Wij ontzorgen u al volledig vanaf een bedrag van € 49 euro per maand. Wij voeren de administratie, stellen de jaarcijfers op en doen de aangiftes. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor advies. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

ONLINE SAMENWERKEN

U doet zelf de boekhouding en BTW-aangiftes, en schakelt ons eenmaal per jaar in voor de jaarcijfers en de belastingaangifte? Onze dienstverloning is beschikbaar vanaf een vast bedrag van € 35 euro per maand. Neem contact met ons op voor een gratis gesprek.

ONDERSTEUNING

Wij bieden ook ondersteuning op locatie aan. Voor tarieven vanaf € 40 euro per uur bieden wij onze diensten aan voor vervanging van uw afwezige medewerker, of ondersteuning bij vragen en problemen. Neem contact met ons op voor al uw vragen.

STARTERS

Voor starters hanteren we bijzondere tarieven en extra starterskorting. Neem contact met ons op voor een afspraak op maat!