Over ons

Over ons

CK Advies & Administratie is een modern advies- en administratiekantoor. Onze missie is om elke ondernemer in Nederland te helpen een solide administratie op te zetten die staat als een huis, en vanuit dat fundament een financieel gezond en winstgevend bedrijf te runnen.

Wat je doel als ondernemer ook is, elke onderneming moet winst maken. Dit begint bij een goede boekhouding. Dat is de basis. Door technologische ontwikkelingen is de boekhouding niet langer een tijdrovende klus die je eenmaal per kwartaal met veel tegenzin doet. Je volledige administratie kan nu met minder inspanning wekelijks of zelfs dagelijks bijgehouden worden.

Met actuele cijfers weet je elke dag waar je staat als bedrijf en kun je pas echt sturen vanuit het heden, in plaats van uit het verleden. Zo bouwen we samen aan een gezond bedrijf met de potentie om jouw visie werkelijkheid te maken.

Tevreden klanten

Werknemers

Tevreden opdrachtgevers

Maak kennis met ons Team


Chris van den Kerkhof
Chris van den Kerkhof
Eigenaar
Mijn naam is Chris van den Kerkhof. Ik ben de eigenaar van CK Advies & Administratie te Weert. Al sinds het begin van mijn opleiding Fiscaal Recht aan de Universiteit Maastricht ondersteun ik vrienden en familie met hun belastingzaken en boekhouding. Niet alleen omdat ik daar goed in ben, maar vooral omdat ik het leuk vind om mensen te helpen.