Eenmanszaak of ben je toe aan een B.V.?

Startende ondernemers kiezen vaak voor de eenmanszaak vanwege de laagdrempeligheid en de flinke belastingvoordelen. Je begint klein en je bedrijf moet nog groeien. Maar wat als je bedrijf zich ontwikkelt, wanneer ben je de eenmanszaak ontgroeid?

De belastingvoordelen van een eenmanszaak of v.o.f. zijn in de beginjaren zeer interessant, zeker als er nog geen hoge winsten worden gemaakt. Maar terwijl je bedrijf groeit, groeien de belastingdruk en de risico’s mee. De B.V. is een logische vervolgstap. Je kunt de belastingdruk verlagen, financiële en fiscale risico’s uitsluiten, en je vermogen slim opbouwen. De B.V. heeft voordelen en nadelen, en het is volledig van jouw situatie afhankelijk of de B.V. een logische vervolgkeuze is. Ga daarom met ons het gesprek aan.

Geen zin om 52% inkomstenbelasting te betalen? Wil je weten of je klaar bent voor de volgende stap? Neem contact op met Chris van den Kerkhof!

chris@ckaa.nl |  06-23965471

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *